Geld Verdienen Met Tickets: Hoe Je Hiermee Geld Kunt Verdienen

In Nederland worden er  c.a. 9,5 miljoen kaartjes per jaar verkocht voor evenementen zoals concerten en voetbalwedstrijden. Steeds meer mensen kopen hun tickets online waardoor het aantal online verkopen explosief toeneemt. Heb jij ook eens een kaartje gekocht, maar kan je niet meer naar het event? Geen probleem! Je kunt hier wel geld mee verdienen! In dit artikel vertellen we je precies hoe je dat doet!

E-tickets zijn tickets die je online koopt en waarmee je toegang krijgt tot een evenement. Dit kan bijvoorbeeld een concert, festival of voetbalwedstrijd zijn. Je hoeft de tickets dan niet meer op te halen bij een ticketkantoor, maar je kunt ze direct printen of laten toegestuurd krijgen.

E-tickets zijn ideaal als je last minute nog kaarten wilt kopen voor een evenement. Ze zijn ook handig als je niet in de buurt van een ticketkantoor woont of als je gewoon geen tijd hebt om naar een ticketkantoor te gaan.

Het nadeel van e-tickets is dat je ze vaak niet kunt annuleren of wijzigen. Dit kan erg vervelend zijn als je bijvoorbeeld iets belangrijks moet doen op de dag van het evenement of als het weer plotseling omslaat.

Je kunt e-tickets kopen bij de meeste ticketaanbieders. In Nederland zijn er verschillende aanbieders, maar de grootste zijn Ticketmaster en Eventim.

Ticketmaster is de grootste ticketsite van Nederland en verkoopt tickets voor allerlei soorten evenementen. Het aanbod is heel divers, dus er is altijd wel iets interessants te vinden.

Eventim is een Duitse ticketsite die ook in Nederland actief is. Op Eventim kun je terecht voor tickets voor concerten, sportwedstrijden en theater.

Geld verdien met handel in tickets

Je kunt online geld verdienen door handel in tickets. Dit houdt in dat je tickets kopen kan voor een bepaald evenement en ze daarna weer doorverkoopt aan mensen die er graag naartoe willen.

De winst die je maakt, is afhankelijk van het evenement en de vraag naar tickets. Hoe groter en bekender het evenement is, hoe meer mensen er naartoe willen en hoe hoger de prijzen zullen zijn.

De beste manier om geld te verdienen met handel in tickets, is door gebruik te maken van een ticketmarktplaats. Op een ticketmarktplaats kun je tickets kopen en verkopen aan andere mensen.

In Nederland zijn er verschillende ticketmarktplaatsen, maar de grootste en bekendste is Ticketswap.

Ticketswap is een Nederlandse ticketmarktplaats die in 2014 is opgericht. Ticketswap heeft een heel breed aanbod van tickets voor allerlei soorten evenementen.

Aanbevolen artikelen